Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Tuina Prenatale of Tuina Postnatale bij Massage City Points in Den Haag , Rijswijk en Zoetermeer


Guasha

Tuina Prenatale Massage

Tuina, een traditionele Chinese massagetherapie, biedt vele voordelen voor vrouwen tijdens de zwangerschap. Prenatale tuina-massage is speciaal ontworpen om de fysieke en emotionele veranderingen die gepaard gaan met de zwangerschap te ondersteunen en te verlichten. Deze behandeling wordt uitgevoerd vanaf 5 maanden zwangerschap. De behandelingen worden uitgevoerd door oudere en ervaren vrouwelijke therapeuten.

Deze massagevorm maakt gebruik van specifieke technieken die de circulatie verbeteren, spierspanning verminderen en het algehele welzijn van de aanstaande moeder bevorderen. Door het stimuleren van bepaalde acupressuurpunten kan het ook helpen bij het verlichten van zwangerschap gerelateerde klachten zoals rugpijn, vochtretentie en slaapproblemen. Onze ervaring heeft geleerd dat de zijligging het beste past bij deze behandeling en niet de speciale tafels met een gat in het midden. Tot slot, de buik zelf maakt geen deel uit van de massage.

Tip: Tuina voetreflex massage is aan te raden bij hoogzwangere vrouwen.
Moxa therapie is aan te raden bij een verkeerde ligging van de baby.
Acupunctuur helpt vooral in het begin tegen misselijkheid en overgeven.
Acupunctuur is ook ideaal om de bevalling op te wekken.

Tuina Postnatale Massage

Na de bevalling kan een vrouw baat hebben bij een postnatale tuina-massage om het herstelproces te ondersteunen en het lichaam te helpen terug te keren naar zijn pre-zwangerschapsstaat. Deze massagevorm richt zich op het verlichten van spierspanning, het stimuleren van de bloedcirculatie en het bevorderen van het algemene welzijn van de nieuwe moeder. Het is aan te raden om deze massage na ongeveer 2 maanden na de bevalling te proberen, bij een normale bevalling. Zijn er complicaties geweest zoals bijvoorbeeld een keizersnede dan is aan te raden om te wachten tot na ongeveer 6 maanden.

Postnatale tuina-massage kan helpen bij het verminderen van postpartumklachten zoals pijnlijke spieren, vermoeidheid en stress. Het kan ook bijdragen aan het verlichten van spanningen die kunnen ontstaan door de zorg voor een pasgeboren baby en het aanpassen aan het moederschap. De massage heeft geen invloed op het geven van borstvoeding en de aanmaak van moedermelk, het heeft juist een stimulerende werking. Wij gebruiken exclusieve amandel olie maar het is ook mogelijk om uw eigen olie mee te nemen als u bijvoorbeeld bezig bent met het verminderen van uw striae ten gevolge van de zwangerschap.

Tip: U kunt altijd uw Acupuncturist vragen om een beoordeling van uw heupen of deze na de bevalling alweer in balans zijn.
Er zijn technieken om de heupen weer in balans te krijgen daarnaast kan acupunctuur helpen om de mogelijke pijn te verminderen.
Hotstone massage helpt enorm om het herstelproces te versnellen.
Na een zwangerschap en bijbehorende bevalling kan het soms jaren duren totdat het lichaam weer volledig is hersteld, Hier kunnen wij ook bij helpen met één van onze behandelingen.

Boek nu je Tuina Prenatale en Postnatale massage bij Massage City Points in Den Haag, Rijswijk en Zoetermeer

Woon je in Den Haag, Rijswijk of de nabije omgeving? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een Tuina Prenatale of Tuina Postnatale bij Massage City Points. Geef jezelf en je baby de verlichting en ontspanning die je verdient tijdens deze bijzondere periode. Neem contact met ons op en boek je massage vandaag nog!

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language