Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Cupping behandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Cupping

Ontspan en Verlicht Spanning met Cupping

Bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk bieden we cuppingbehandelingen, een eeuwenoude therapie die gericht is op het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van ontspanning. Onze ervaren therapeuten maken gebruik van speciale cups om een vacuüm te creëren op je huid, waardoor de bloedstroom wordt gestimuleerd en toxines en spanningen worden afgevoerd.

Cupping is een effectieve behandeling die kan helpen bij diverse klachten, waaronder rug- en nekpijn, vermoeidheid, stress en spijsverteringsproblemen. Tijdens de behandeling worden de cups op strategische punten op je lichaam geplaatst, waardoor de spieren worden ontspannen en de energiestromen worden hersteld. Het kan een tintelend of trekkend gevoel geven, maar het resultaat is een diepe ontspanning en verlichting.

Onze therapeuten passen de cuppingbehandeling aan op basis van jouw individuele behoeften en klachten. Ze zullen zorgvuldig de juiste technieken en cuppingmethoden selecteren om het gewenste resultaat te bereiken. Of je nu last hebt van spierspanning, stress of een andere klacht, cupping kan een waardevolle aanvulling zijn op je wellnessroutine.

Boek nu je Cuppingbehandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Woon je in Den Haag, Rijswijk of de omgeving en ben je op zoek naar verlichting van spanning en ontspanning? Maak vandaag nog een afspraak voor een cuppingbehandeling bij Massage City Points. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en boek nu je behandeling!

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language