fbpx

Chinese kruiden 

Chinese kruiden worden gebruikt om het coronavirus in China te genezen, de deskundigen stelde dat het de toegang van het virus tot de cel kan verminderen en de incidentie van een cytokine-storm kan verminderen, wat betekent de enorme ontsteking die tot de dood kan leiden.

85% van de patiënten profiteert van de traditionele Chinese geneeskunde. Het werkt efficiënt, vrij van gifstoffen, zonder bijwerkingen, lage kosten en minder pijn.

De Small Prescription methode (ontwikkeld door Dr. Shi-Xiao ZHAO TCMD Chief Expert of Advanced, Mini-Traditional Chinese Herbal Prescription) kan snel nauwkeurige oplossingen formuleren op basis van symptomen in combinatie met tong diagnose. Het richt zich op de conditionering van het hele lichaam en herstelt de fysiologische functies van menselijke organen om de balans te stimuleren en bereikt uiteindelijk het doel om de ziekten te genezen. De effecten zijn binnen een paar uur zichtbaar.

Het medicijn heeft meteen effect op de longen, klachten zoals hoesten zullen meteen afnemen en het slijm in uw longen zal verminderen. Dankzij het medicijn is de kans op erge klachten (ook bij Corona) zeer klein. Massage City Points biedt niet de totaaloplossing maar wél de best mogelijke en minst schadelijke oplossing! Het drinken van onze Chinese Herbal thee.

          

1. Basisformule: Iedereen kan het drinken (ook zwangere vrouwen). Deze kun je eenvoudig bestellen in onze chinese kruiden shop.

2. Voorgeselecteerde formule:

a hoesten + geen griep + koude rillingen
b hoesten + griep + diarree
c hoesten + griep + constipatie (niet naar toilet kunnen)

3. Individuele formule: Deze is op basis van een foto van uw tong en het invullen van een korte vragenlijst. U ontvangt na uw bestelling een e-mail met een link naar de vragenlijst. In het formulier kunt u tevens een foto van uw tong uploaden.

 

Behandelingsgevallen in Nederland:

Geval 1: Een 11-jarig meisje uit Den Haag is besmet op school, hoofdpijn, lage koorts, geen eetlust, ze begint te hoesten en heeft slijm in haar keel.

Na het gebruik van onze Herbal thee waren de ergste symptomen binnen enkele dagen voorbij ze had alleen nog een lichte hoest. Blijf de thee wél gebruiken om te herstellen. De hele familie drinkt nu gezamenlijk de thee en bouwt daarmee voor iedereen een maximale weerstand op.

Geval 2: Een 70-jarige vrouw uit Utrecht, besmet door haar werk, zij heeft hoge koorts met zware hoestbuien en slijm, pijn in het hele lichaam en zij kan moeilijk adem halen. Na het gebruik van onze Herbal thee waren haar ergste klachten al binnen enkele dagen verdwenen.

Ingrediëntenlijst:

Al onze kruiden zijn 100% natuurlijk en getest. Bevat o.a. Radix angelicae tuhuo, zaad van Akegourd, Kassietakjes, Eucommia ulmoides, forsythia suspensa.

Instructies:
Doe het theezakje in de beker en doe er 200cc heet water bij. Drink het water als het warm is. Gebruik gedurende de hele dag hetzelfde zakje met nieuw gekookt water.

Voorzorgsmaatregelen:
Drink alleen warm. Eet geen pittig eten, drink geen alcohol.
Deze kruidenthee kan licht zweten veroorzaken.

        

Product/Prijs:

Verzending in Nederland: gratis
Online feedback (e-mail): gratis

Basis kruidenformule (kuur = 10 dagen = 10 zakjes) = € 40,00 (tijdelijk € 32,00) te bestellen in de webshop.

Voorgeselecteerde formule (kuur = 10 dagen = 10 zakjes) = € 50,00 (tijdelijk € 40,00) te bestellen in de webshop.

a hoesten + geen griep + koude rillingen
b hoesten + griep + diarree
c hoesten + griep + constipatie (niet naar toilet kunnen)

Individuele kruidenformule (tong diagnose) (kuur = 10 dagen = 10 zakjes) = € 60,00 (tijdelijk € 48,00) te bestellen in de webshop.

Ontvang de thee in een goed stevig afgesloten enveloppe (luchtdicht).

Aangesloten bij

Denk ook aan ons.

Bel daarom s.v.p.minimaal 3 uur van te voren om uw afspraak te annuleren.

Openingstijden

Wij staan 7 dagen per week voor u klaar:

Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Zondag 12:00-20:00

Onze hoofdvestiging is gevestigd in de Reinkenstraat 7 Den Haag 2517CN

Klik op de onderstaande button voor onze vestigingen:

You want to join our international team?
Call us now: +31650204318
DutchEnglish