Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Welkom bij Massage City Points!

Stap binnen in een wereld van ontspanning en welzijn, waar jouw talenten schitteren te midden van een bruisende atmosfeer! Bij Massage City Points, gevestigd in het hart van Zoetermeer, Den Haag en Rijswijk, gaan we verder dan alleen massages - we creëren ervaringen die blijvende indrukken achterlaten.

Ontdek het Genot van Verwennerij:

Bij Massage City Points draait alles om het leveren van hoogwaardige massageservices die onze klanten in de zevende hemel brengen. Stap in de wereld van wellness en maak deel uit van ons getalenteerde team dat niet alleen handen heeft die kunnen toveren, maar ook warme harten die streven naar klanttevredenheid.

Competitief Salaris, Betoverende Werkomgeving:

Wij begrijpen dat tevreden medewerkers het geheim zijn van een bloeiende onderneming. Daarom bieden we niet alleen een competitief salaris, maar ook een betoverende werkomgeving die je inspireert en energie geeft. Onze locaties in Zoetermeer, Den Haag en Rijswijk zijn niet alleen werkplekken; het zijn oases van rust en vreugde waar je kunt gedijen.

Word Lid van Onze Familie:

Bij Massage City Points geloven we in het opbouwen van een hechte, ondersteunende gemeenschap. Sluit je aan bij ons team van enthousiaste en vriendelijke collega's die niet alleen geweldige masseurs zijn, maar ook geweldige vrienden. Samen maken we van elke werkdag een nieuwe kans om te groeien, te leren en te stralen.

Als jij klaar bent om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen, omringd door positieve energie en geweldige kansen, dan is Massage City Points de plek voor jou! Sluit je aan bij ons en laat je vaardigheden schitteren terwijl we samen de kunst van ontspanning perfectioneren.

Solliciteer Nu en Duik in de Wereld van Massage City Points!

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language