Bel: 0707831777   Reinkenstraat 7 2517CN Den Haag   Generaal Eisenhowerplein 10, 2284XV Rijswijk
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Relaxmassage


relaxMassage

bij deze massage gaat het uitsluitend rust en ontspanning. Deze massage is niet bedoeld als therapeutische behandeling.

Bij de relaxmassage wordt grotendeels de techniek gebruikt van de klassieke Zweedse massage, waarbij de masseur vloeiende, glijdende bewegingen maakt. De bewegingen van de behandelaar zullen extra langzaam en licht zijn.

het lichaam van de klant wordt afgedekt met een dun laken. In principe is de relaxmassage er bij uitstek geschikt voor om helemaal naar behoefte van de klant uitgevoerd te worden. Het belangrijkste doel is ontspanning.

Deze massage is niet bedoeld om dieper gelegen spieren te bewerken, maar speelt zich vooral aan de oppervlakte van het lichaam af. Met zachte of middelmatige druk van de handen op het lichaam.

Hierbij worden hoofd, rug, nek, armen en benen behandeld.

Relax ofwel- ontspanningsmassage is een zachte, vriendelijke massagevorm, die net als alle andere soorten massage een aantal gezondheidsvoordelen biedt. Zo werkt het bloeddrukverlagend en verbetert het de doorbloeding, hetgeen o.a. de conditie van de huid ten goede komt. Ook wordt de spijsvertering gestimuleerd. Dit zijn echter extra voordelen van deze vorm van massage, die vooral algehele ontspanning tot doel heeft.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language