Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Tuina Deelsessies bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Tuina Deelsessies

Gerichte Verlichting met Onze Tuina Deelsessies

Bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk bieden we ook Tuina Deelsessies, een ideale keuze als je specifieke gebieden van je lichaam wilt laten behandelen en gerichte verlichting wilt ervaren.

Tuina is een traditionele Chinese massagetechniek die zich richt op het stimuleren van de energiebanen in het lichaam en het herstellen van de balans. Onze ervaren therapeuten passen deze techniek toe op specifieke delen van je lichaam, afhankelijk van je behoeften en wensen.

Of je nu last hebt van vastzittende nek- en schouderspieren, pijnlijke rugklachten of stijve ledematen, onze Tuina Deelsessies kunnen helpen om de spanning te verminderen en de doorbloeding te verbeteren. Door middel van gerichte massagebewegingen, drukpunten en strekkingen richten we ons op de problematische gebieden en werken we aan het herstellen van de natuurlijke balans.

Onze Tuina Deelsessies zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen die behoefte hebben aan specifieke verlichting en ontspanning. Of je nu een kantoorbaan hebt en last hebt van een stijve nek, een sporter bent met overbelaste spieren of gewoonweg wat extra aandacht wilt besteden aan een bepaald gebied, onze therapeuten staan voor je klaar.

Woon je in Den Haag, Rijswijk of omgeving? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een Tuina Deelsessie bij Massage City Points. Ervaar gerichte verlichting en laat onze therapeuten je helpen om spanningen in specifieke delen van je lichaam los te laten. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en boek nu je massage!

Boek nu je Tuina Deelsessie bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Wil je gerichte verlichting ervaren en specifieke gebieden van je lichaam laten behandelen? Maak vandaag nog een afspraak voor een Tuina Deelsessie bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en laat onze therapeuten je helpen om je lichaam in balans te brengen.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language