Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Tuina rug -Schouder- nek massage behandeling bij Massage City Points in Den Haag , Rijswijk en Zoetermeer


Tuina-sport-recovery-massage

Ontdek de helende kracht van Tuina, een traditionele Chinese massagetherapie die gericht is op het balanceren van de lichaamsenergieën en het bevorderen van de natuurlijke genezing. Tuina, wat letterlijk 'duw' en 'grijp' betekent, is gebaseerd op het stimuleren van specifieke drukpunten en meridianen in het lichaam. Deze techniek omvat een combinatie van zachte tot stevige manipulaties, strekkingen en acupressuur om de stroom van 'qi' of levensenergie te reguleren.

Onze Tuina Rug-Schouder-Nekmassage is een verfijnde toepassing van deze eeuwenoude techniek. Door zich te richten op specifieke drukpunten en meridianen, helpt het niet alleen bij het verlichten van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie, maar bevordert het ook de harmonie tussen lichaam en geest. Door het vrijmaken van geblokkeerde energieën, ondersteunt Tuina niet alleen bij het verlichten van fysieke klachten, maar draagt het ook bij aan een diepe ontspanning en algeheel welzijn.

Ontdek de transformerende effecten van deze eeuwenoude behandelwijze en ervaar de weldaad van een Tuina massage, waarbij deskundige handen de weg naar herstel en vitaliteit leiden.

Boek nu je Tuina rug -schoulder- nek massage behandeling bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Woon je in Den Haag, Rijswijk of de omgeving en ben je op zoek naar verlichting van spanning en ontspanning? Maak vandaag nog een afspraak voor een cuppingbehandeling bij Massage City Points. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en boek nu je behandeling!

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language