Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Gemakkelijk online boeken=>Den Haag Rijswijk Zoetermeer

Massage City Points geeft de beste ontspannings en Tuina massage services in de omgeving. Ook bieden wij volledige TCM behandelingen. Wij geven de beste massage service- in Den Haag en Rijswijk, Wij geven Relax massages. Tuina Anti-Stress massages en Tuina Sport Recovery Massage. De beste deel massages en alle TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) behandelingen.

Wij zijn gespecialiseerd in Cosmetische Acupunctuur.

Ons team is Chinees en spreekt de Engelse en Nederlandse taal.

Hier ben je aan het juiste adres voor voor o.a. Acupuncture, Cupping, Guasha, Tuina massage, ontspanningsmassage, sportmassage, voetreflexmassage, hoofdmassage, stoelmassage of een duo-massage.

Soms is een massage niet voldoende als er dieperliggende oorzaken zijn, deze massages kunnen wij dan ondersteunen met o.a. acupunctuur i.c.m. kruiden-oliën  die tijdens de massage zullen worden toegepast.

Alle klassieke Chinese geneeswijze en massage technieken die wij uitoefenen is een concept dat reeds al enkele duizenden jaren oud is. Zijn er al klachten maar u kent de oorzaak nog niet, dan adviseren wij u eerst een tong- en pols analyse, deze wordt vaak vooraf gedaan (intake). Met het inzetten van onze Chinese geneeswijzen waaronder: Acupunctuur*, Cupping, Moxa, Chinese kruidenformules, Tuina-technieken en het gebruik van oliën kunnen wij dan de klacht effectief bestrijden.

* Voorbeelden waarvoor acupunctuur het meest gebruikt worden zijn: Pijnklachten-Afvallen-Allergieën Hoofdpijn-Stress Vermoeidheid-Slapenloosheid-Stoppen met roken-Maag en darmklachten

Alle massages worden met uiterste zorgvuldigheid toegepast in een uiterst rustige en discrete omgeving.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language