Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Hotstone Massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Hotstone massage

Ontspan en Laat Je Verwennen met Onze Hotstone Massage

Bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk bieden we de Hotstone Massage, een heerlijke behandeling waarbij warme stenen worden gebruikt om je lichaam te ontspannen en te verwennen.

De Hotstone Massage combineert de voordelen van therapeutische massagetechnieken met de warmte van gladde basaltstenen. De warme stenen worden op strategische punten op je lichaam geplaatst en gebruikt om zachte, vloeiende bewegingen te maken. De warmte dringt diep door in de spieren, waardoor spanning en stress worden verminderd en de doorbloeding wordt verbeterd.

Deze massage is ideaal voor mensen die behoefte hebben aan diepe ontspanning, verlichting van spierspanning en het herstellen van de energiebalans. Het kalmerende effect van de warme stenen helpt je om volledig te ontspannen, terwijl de therapeut je lichaam zachtjes masseert met behulp van verschillende technieken om knopen en spanning los te maken.

Of je nu last hebt van gespannen spieren, stressgerelateerde klachten of gewoonweg wilt genieten van een rustgevende ervaring, de Hotstone Massage is perfect voor jou. Onze ervaren therapeuten zorgen ervoor dat je je volledig kunt overgeven aan de ontspanning en je lichaam en geest kunt revitaliseren.

Boek nu je Hotstone Massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Ervaar de ultieme ontspanning en verwennerij met onze Hotstone Massage. Maak vandaag nog een afspraak bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk door contact met ons op te nemen via telefoon of te reserveren via onderstaande klop. Laat de warmte van de stenen je lichaam ontspannen en geniet van een moment van pure luxe.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language