Bel: 0707831777   Den Haag    Rijswijk    Zoetermeer  
Language

MASSAGE CITY POINTS

Ontspan jouw lichaam en geest

Tuina Sport Recovery Massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk


Tuina sport recovery Massage

Bevorder Herstel en Verlicht Spierpijn met Onze Tuina Sport Recovery Massage

Als je een atleet bent of regelmatig intensieve fysieke activiteiten onderneemt, is de Tuina Sport Recovery Massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk precies wat je nodig hebt om je herstel te bevorderen en spierpijn te verlichten.

Onze ervaren therapeuten zijn gespecialiseerd in de traditionele Chinese massagetechniek genaamd Tuina, aangepast aan de specifieke behoeften van sporters. Tijdens de Tuina Sport Recovery Massage richten we ons op het verminderen van spierspanning, het bevorderen van de bloedsomloop en het stimuleren van het herstel van je spieren.

Deze massage maakt gebruik van diepe, krachtige massagebewegingen, strekkingen en drukpunten om de spieren te ontspannen, knopen en spanning los te maken en de doorbloeding te verbeteren. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd en voedingsstoffen efficiënter naar de spieren gebracht, wat helpt bij het versnellen van het herstelproces.

Of je nu last hebt van spierpijn na een intensieve training, overbelasting van spieren door herhaalde bewegingen of een blessure hebt opgelopen, onze Tuina Sport Recovery Massage kan verlichting bieden. Door regelmatig deze massage te ondergaan, kun je je hersteltijd verkorten, de flexibiliteit van je spieren verbeteren en de kans op toekomstige blessures verminderen.

Onze Tuina Sport Recovery Massage is geschikt voor zowel professionele atleten als recreatieve sporters. We passen de massage aan op basis van je specifieke behoeften, doelen en eventuele problematische gebieden. Onze therapeuten hebben ruime ervaring in het werken met sporters van verschillende niveaus en begrijpen de unieke uitdagingen waarmee ze te maken hebben.

Woon je in Den Haag, Rijswijk of de nabije omgeving? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Massage City Points en ervaar de voordelen van onze Tuina Sport Recovery Massage. Je zult versteld staan van de verlichting en het herstel dat je zult ervaren. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en boek nu je massage!

Boek nu je Tuina Sport Recovery Massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk

Versnel je herstelproces en verlicht spierpijn met onze Tuina Sport Recovery Massage. Neem contact met ons op via de telefoon of via onderstaande button om een afspraak te maken en boek vandaag nog je massage bij Massage City Points in Den Haag en Rijswijk. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen ontspannen en tot rust te komen.

Bekijk ook onze andere massagebehandelingen, zoals onze Tuina deelsessies. Klik hier om er meer over te lezen over deze behandeling.

BESTE MASSAGE & ACUPUNCTUUR IN DE OMGEVING

Bij ons kan je ook je partner mee brengen

Language